ВКЛ / ВЫКЛ: ИЗОБРАЖЕНИЯ: ШРИФТ: A A A ФОН: Ц Ц Ц Ц
Павлодар облысының білім беру басқармасы, Баянауыл ауданы білім беру бөлімінің "Ш. Айманов атындағы жалпы орта білім беру мектеп-интернаты" КММ
КГУ "Средняя общеобразовательная школа-интернат имени Ш.Айманова" отдела образования Баянаульского района, управления образования Павлодарской области
Баянауыл а.
+7 (718) 409 25 18
pvl_bayan_mi@mail.ru pvl.bayan_mi@mail.kz

Павлодар облысының білім беру басқармасы, Баянауыл ауданы білім беру бөлімінің "Ш. Айманов атындағы жалпы орта білім беру мектеп-интернаты" КММ
КГУ "Средняя общеобразовательная школа-интернат имени Ш.Айманова" отдела образования Баянаульского района, управления образования Павлодарской области

МЕНЮ
14
Қазан
2024

Бүгін 11 сынып оқушыларымен Халық қаһарманы Рақымжан Қошқарбаевтын 100 жыл толуына орай танымдық сағат өткізілді.

61

14
Қазан
2024

9ә сынып оқушыларымен “Цифрлық әлемде қауіпсіз қадам” тақырыбында тәрбие сағаты өтті. Тәрбие сағаты барысында оқушылар әр түрлі жағдаяттарды талқылап өз ойларымен бөлісті.Сынып жетекші А.А. Жуматова

54

14
Қазан
2024

2024 жылғы 11-13 қазан күндері Павлодар қаласында грек-рим күресінен жасөспірімдер арасында КСРО және Павлодар облысының алғашқы спорт шебері В.А.Карпецтың XXXl мемориалына арналған ашық облыстық турнирінде мектебіміздің палуандары жақсы нәтижеге қол жеткізді.
Жанболат Әділ чемпион атанса,
Ерсін Расул,Қаби Ернұр,Олжабай Ерасыл ІІІ орын иеленді. Жаттықтырушылары: К.Ж.Дуйсенбеков

58

14
Қазан
2024

Мектеп жарғысына, СанПин ережесіне сай, мектептің жұмыс тәртібін ұйымдастыру және балалардың тамақтануын ұйымдастыру, әкелінген тағамдардың сапасын бақылау үшін бракераждық комиссия мектептің басқару кеңесімен және әкімшілікпен тығыз байланыста жұмыс жасауда.
Бракераждық комиссия мүшелері, БТЖО Э.М Саликова, қамқоршылық кеңесінің төрайымы А.А Арешова мүшелері А.Боканова , Ж.Ж Сейткулов, А.М Канафина, ата-аналар комитетінің төрайымы Г.З Укубасова, мектеп диет медбикесі А.Р Саликова мектеп асханасындағы жұмыстардың ұйымдастырылуын бақылауда,атап айтсақ,
1. Тамақты әкелген, қабылдаған кезде Санитариялық-гигиеналық нормалардың сақталуы
2. Тамақты сақтау қоймаларының ережеге сәйкестігі
3. Ас мәзірінің күнделікті дұрыс құрылуы
4. Асханадағы жұмыс
5. Тамақтың сапалығы және дайындау кезіндегі сапасы . Асхана қызметкерлерінің жеке гигиенасының сақталуы
6. Тамақтың салынуы және беру нормалары
7. Тамақтың түсінің, иісінің, дәмінің, қоюлығының , дәмділігінің талапқа сай болуы
8. Тамақ ішетін балалардың тізім бойынша толық қамтылуы
9. Буфетте тыйым салынған заттардың болмауы

Қорытынды: Бракераждық комиссия мүшелері тексеріс барысында асхана жұмысына оң бағасын берді, қосымша ескерту айтылды.

© 2024. Все права защищены.